Inngangsmatter


Pedisystems er et gjennomført program av forskjellige typer matter, skraper og rister som dekker de fleste behov. Det å bruke matter og skraper i inngangspartiet på en riktig måte, vil bidra til å redusere kostnadene med slitasje på andre eksisterende gulv samt redusere rengjøringskostnader og forbedre innemiljøet.

Pedigrid har en kraftig kombinert skrape og tørke funksjon, og på grunn av den store høyden på underprofilene, så er det også plass til at bøss kan falle ned og ikke blir liggende oppe på matten.

Pedilux har en kaftig skrape og tørke funksjon og leveres med flere forskjellige belegg, alt fra tekstil til gummi. Matten bygger 17 mm. og krever 20 mm. dybde på gruven.

Pedimat har mye av den samme oppbyggingen som Pedilux, og de samme mulighetene for forsjellige belegg, men bygger kun 11 mm. og krever kun 13 mm. ved montering i en gruve. Kan også monteres rett på gulv med monterings-rampe rundt.

Helix Z1 er en matteflis i gjenvinningsbart UV motstandsdyktig PVC/NBR, og er motstandsdyktig mot bakterievekst og de fleste kjente kjemikalier. Flisene monteres sammen med et usynlig inter-locking system, noe som gjør utskifting av evenuelt skadede områder enkelt og rimelig. Mattene tåler en rullelast på 250 kg. pr. hjul.

Helix Z2 har mange av de samme egenskaper som helix Z1, men har også en tekstilmatte montert på for bedre tørkeegenskaper. Kan også benyttes i kombinasjon med helix Z1.

Pedimat zone 3 har en meget god tørkeeffekt men pga. av den stive struktur på teksilen en skrapeffekt. Kam monteres rett på ferdig gulv, men også i gruve.

Gridline skraperister i børstet rustfritt stål, leveres i 2 forkjellige profilhøyder og selv med 57% åpning ( for best mulig gjennomslipp av bøss) er forsatt hjul og skohel vennlig.

Brosjyre kan lastes ned her

Vennligst ta kontakt for pristilbud og mer informasjon.